AL MERCATO 2023

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Al Mercato 2023. Meer weten? Ontdek meer

11 jul 2024 om 21:53 Pizza zalm was te zout en we hebben de verkeerde salade gekregen. Kipsate was matig (nogal droog).
25 mei 2024 om 19:54 Vis is geen aanrader, droog en er zit geen smaak aan. Friet was als enige goed. Veel te duur in verhouding met de kwaliteit. Jammer
19 mei 2024 om 21:26 Heerlijke pizza met veel kip. Ook heerlijke salade met veel geitenkaas erin.
12 mei 2024 om 8:51 Pizzadeeg niet gaar
7 mei 2024 om 20:54 Sla zat bij de warme gerechten dat was een beetje jammer. Verder prima gegeten. Waren goede porties
25 feb 2024 om 20:21 Bestelling kwam sneller dan verwacht. Had kipsaté met friet en salade. Heerlijk was t. Alles goed warm, friet ook erg lekker en de salade goed koud. Ga zeker vaker bestellen hier
26 jan 2024 om 8:06 Bestelling duurde veel te lang, 2 uur!! Pizza was koud toen het bezorgd werd, nooit meer! Pizza parma zonder rucola ook erg bijzonder
23 jan 2024 om 20:14 werd pas na 1,5 uur geleverd, nog naar het verkeerde adres ook, hij probeerde het bij mijn onderbuurman te droppen. Eten was veelal niet goed warm, de friet was heel slap, de vis was meh en ik had Penne besteld maar kreeg spaghetti. nooit meer.
7 jan 2024 om 21:36 Prima eten, lekker warm en snel in huis. Top!
4 jan 2024 om 22:00 Kibbeling, kabeljauw en diverse vis. Allemaal prima en de porties meer dan voldoende. Vriendelijke bezorgster. Een aanrader in Goes.
3 jan 2024 om 19:57 Ik had vis voor 2 personen besteld en die was heerlijk, perfect gekruid en goed warm. Ben gek op vis en voor de eerste keer besteld en prima tevreden.
16 dec 2023 om 14:45 De pizza's waren rijk belegd maar waardeloos qua smaak en ingredientencombinaties. Het deeg was rubberachtig. Het is wel aan de prijs. Ik heb hierover gebeld maar werd afgesnauwd. Dit is geen echt Italiaans eten! Eerste en laatste keer